Wie is Simone Kukenheim?

Simone Kukenheim is een lesbienne-wannabe van D’66, wat betekent dat ze zowel seksueel als politiek verward is – een beetje zoals ‘kuiken’ in het midden van haar naam – en dat ze geen keuzes kan maken.

Toch beweert Kukenheim in het Parool van 5 februari stoutmoedig dat als Geert Wilders premier wordt ze van Amsterdam een republiek wil maken. Welnu, we zijn al een bananenrepubliek, dus hoe bananer wil de wethouder het nog maken?

Toch wil de portefeuillehoudster van onderwijs de wereld niet veranderen, want , zegt ze in een eerder gesprek, “dan kun je beter voor de klas gaan staan.” Dus wat wil mevrouw Kukenheim nu echt, behalve aandacht en een Nigeriaanse vriendin?

Niets.

Want zoals gezegd, mevrouw Kukenheim kan geen keuzes maken.

Simone Kukenheim
onge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s