Kerkradenaar Crasht na Vlucht

Ik moest even nadenken over deze kop – die ik voor het gemak maar even uit de Telegraaf heb overgenomen – en dan specifiek over het woordje ‘na’. Crasht men namelijk niet ALTIJD na de vlucht, en nooit er voor?

In ieder geval niet de dronken doch onbewapende refugee – zoals we nu eenmaal mannen die op de vlucht zijn noemen; na een stopteken van de Kerkraadse pliesie – lees goed! een old skool stopteken dus geen vuurwapen of tazer – ging onze vriend er in zijn bolide vandoor.

Met als gevolg de crash.

Met als gevolg blik en motoronderdelen in de struiken.

Met als gevolg spoedopname in het plaatselijke ziekenhuis, waar kennelijk nog geen vluchtelingenstop geldt. Of hij nou onder invloed van bier of Arak was is onbekend, evenals het type en aantal verwondingen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s